Milagro News

MilagroNews November

RENDELJ A MILAGRÓTÓL! SPÓROLD MEG A FUTÁR KÖLTSÉGET. RENDKÍVÜLI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL ÁTVÁLLALJUK A CSOMAGOLÁS DÍJÁT!

NYITVA TARTÁS

Kedd-Szombat 13:00-19:00

RENDELÉS LEADÁSA

Online 0-24

Telefonon nyitva tartási időben 

RENDELÉS ÁTVÉTELE

személyesen étterünkben 13:30 és 19:00 óra között

SZOLGÁLTATÁSAINK

Továbbra is élnek szolgáltatásaink:

ELŐRENDELÉS - MILAGRO&GO

Rendelj előre, add meg az érkezés időpontját és vedd át az elkészült, csomagolt ételt. 

MILAGRO TERMÉKEK  -WINGSTOP

"Sous vide" vákuumozott húsok, köretek, menük és reggelik, Milagro salsa szószok széles választékát rendelhetitek meg. Rendelj előre, válász üzenetben küldjük, hogy melyik nap jöhet a kész csomagért. 

MILAGRO MUNCH-MOZI CSOMAG OTTHONRA

VÁLTOZÁSOK 

Éttermünkben csak az ételek elvitele céljából lehet tartózkodni. Éttermünkbe való belépéskor a maszkviselés kötelező. 

Az éttermek vendéget nem fogadhatnak, vendégnek ott csak az étel elvitele céljából lehet tartózkodni.(https://koronavirus.gov.hu/korlatozasok)

MilagroNews retrOctober

Éttermünk 2016 július 4.-én nyitotta meg kapuit. Azóta egy nagy felújítás keretében a Milagro stílusa megváltozott és egy exkluzívabb irányba mozdult el. A régi mediterrán hatást, a retro tálalást felváltotta egy letisztultabb vonal. A RetrOctober keretein belül szeretnénk régi kedvenc fogásainkat és a régi tálalást vissza hozni. Reméljük, hogy hagyománya lesz és minden évben megrendezésre kerül majd. 

Halloween party 

ÖLTÖZZ BE és zsebeld be az 50% KEDVEZMÉNYT bármely étlapon található burgerre.

 

A kedvezmény nem vonható össze a Milagro kártyával, valamint nem váltható be más ételre vagy italra.

 

IDŐPNT - Október 30-31, November 6-7

HALLOWEENI DEKORÁCIÓK

HALLOWEENI AJÁNDÉKOK

FELSZOLGÁLÓK JELMEZBEN

90' ÉVEK AMERIKAI RETRO ZENÉI  

 

A Milagro történetében ez a 4. alkalom, hogy szervezünk Halloween partit. Mivel éttermünk és alapítónk is amerikai ezért az amerikai hagyományokat követve megpróbáljuk minél közelebb hozni a hangulatot.

"Az angol Halloween szó szerinti fordításban a Mindenszentek (All Hallows) előtti estét jelenti. Ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet - a Samhain-t, vagyis "a nyár végét" és ilyenkor egyszerre hódoltak a Napisten és a holtak Ura előtt...Egy máig fennmaradt hiedelem szerint október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között. Az eltávozott lelkek ilyenkor útra kelnek, addig barangolnak, amíg meg nem találják egykori lakhelyüket, és ezen az éjszakán megpróbálnak visszatérni a világba...."

régi étlapunk, kedvenc fogásaink újra!

MilagroNews September

Szeptember 5 - szombat

Szeptember 18 - péntek

Szeptember 19 - szombat

Szemptember 26 - szombat

GALAMBOS PÉTER ÖNÁLLÓ ZENÉS ESTJE A MILAGROBAN

19:00-20:00

A zenés estre asztal foglalása érdemes.

Galambos Péter, aki autodidakta módon tanult meg gitározni , első hangszerét egy régi padlástérben találta. Egészen kiskorában is foglalkoztatta már a zene de komolyabban csak gimnazista éveitől tanulja a hangképzést. 

Két zenekarban is tevékenykedik, akikkel fellép, valamint egyéni gitárestjei is nagy népszerűségnek örvendenek. A feldolgozások mellett saját dalai is hallhatóak zenés estjein. Új dala nemrégiben jelent meg, melyhez klip is készült. A SCEPTICAL THOUGHTS már hallgatható YouTube csatornáján.

 

ÚJDONSÁG 

Kínálatunkban elérhető az üveges koktélok széles választéka, melyet mai naptól már TE is megkóstolhatsz! 7 féle íz, 7 különböző koktélfajta, mely hűsít és frissít a meleg napokban. 

 

Cuba Libre, Cosmopolitan, Mojito, T-Quila sunrise, Blue Lagoon, Sex on the beach, Pina Colada és Margarita.

AZ IGAZÁN GYÜMÖLCSÖS MEGGYES ÉS A FRISS CITRUSOS PERMON

Ha meleg forró nyár, akkor igen sok vendégünk először a finom habos sörre gondol, melyet egy baráti családi beszélgetés közben elfogyaszt. Kellemes citrusos aromájának köszönhetően itatja magát. Ilyen tulajdonságokkal bír a Permon új Sunny Day névre keresztelt egyik újdonság.

A hölgyeknek is kedvezve, megérkezett hozzánk az üveges meggyes sör. "Magyarországon termelt gyümölcsök hamisítatlan zamata keveredik ebben a könnyed fátyolos habbal töltött sörben. A gyümölcsös ízek harmonikus útitársa a malátának: a fanyar meggy vezetése mellett enyhe komló, málna és szamóca kísérik a sör útját."

A HÓNAP ÚJDONSÁGAI

MilagroNews August

 

MilagroNews July

 

RÉSZLETEK 

Ünnepeld velünk a függetlenség napját a Milagro teraszon!

Ha meleg forró nyár, akkor igen sok vendégünk először a finom habos sörre gondol, melyet egy baráti családi beszélgetés közben elfogyaszt. Kellemes citrusos aromájának köszönhetően itatja magát. Ilyen tulajdonságokkal bír a Permon új Sunny Day névre keresztelt egyik újdonsága

Egyszemélyes grill tál, melyet magadnak tudsz elkészíteni. Adott a Milagro terasz, az előre pácolt húsok és sajtok, zöldségek. A tálad mellé jár egy általad válaszolt üdítő, pohár bor vagy csapolt sör és a Milagro bbq salsa. Természetesen mi szolgáltatjuk az elengedhetetlen amerikai Metro zenét és a hangulatot. Várunk TÉGED IS sok szeretettel!

HELYSZÍN: Milagro American Grill

 

IDŐPONT: Július 4/ Július 17

 

14:00-tól 20:00-ig

 

Ár: felnőtt 4290Ft.- /fő (gyermek -50%)

Grill tál tartalma: grill hús, grill sajt, zöldségek, nyárs, kolbászok és grill zöldségek. Amerikai mustár, kenyér és ajándék Milagro bbq salsa. 

The american bbq grill party

MilagroNews June

 

ÚJRA       NYITVA   VAGYUNK

asztal foglalása MINDEN ESETBEN SZÜKSÉGES! ONLINE a weboldalon keresztül. rendezvény foglalása ismételten lehetséges.

Belső terünk és külső teraszunk ismételten nyitva, a megszokott nyitva tartási rend szerint. 

Látogass el hozzánk és éld át ÚJRA az amerikai ízeket!

Hétfő - ZÁRVA

Kedd-Péntek 13:00-21:00

Szombat 13:00-22:00

Vasárnap - ZÁRVA

Gyere el és kóstold meg az amerikai ízek legjavát nálunk. Fogyassz legfinomabb hamburgereink egyikéből, falatozz amerikai fűszerezésű French friest kóstolj meg egy ízletes steaket, omlós kacsát vagy mindenki kedvencét a BBQ oldalast. Ajánlhatunk mellé coleslaw salátát? Hm...te is megéheztél ugye?

MilagroNews May

 

Legújabb szolgáltatás

Májustól útnak indul egy teljesen új szolgálgatás, amely új kapukat nyit meg előttünk... Ez nem más mint a  Milagro WINGSTOP szolgáltatás, melynek köszönhetően egyszerűen fog menni a vásárlás.

Próbáld ki az igazi amerikai ízek világát, akár otthon - új szolgáltatásunknak köszönhetően 

Tel: 0670-244-53-86

MilagroStore,

"sous vide" húsok       menük       salsa szószok 

Választhatsz "sous vide" húsaink, köreteink és salsáink közül is. Válogass kedvedre, olvasd el receptajánlatainkat és élvezd az amerikai ízek világát akár az otthonodban. Nincs kedved a konyhában bíbelődni? A heti menük  között biztosan találsz kedvedre valót. A legnagyszerűbb - mi nem szabjuk meg, a fogyasztási sorrendet. Állítsd össze saját, kedvenc fogásaidat és rendeld meg akár a hét minden napjára. 

Rendelés leadása:

  • online 0-24

  • telefonon nyitva tartási időben

Minden Wingstop rendelést legkésőbb az adott hét PÉNTEKI napjáig kell leadni 12:00-ig bezárólag. 12:00 után leadott rendeléseket a következő héten tudjuk teljesíteni.

Rendelés átvétele:

minden -héten vasárnap 13:00-16:00 között. 

Kattints és nézd meg kínálatunkat

1101.

Korponai utca 20

MilagroNews April

 

A HÓNAP ÚJDONSÁGAI

1 Rendelj előre

2. Add meg az érkezés időpontját

3. Vedd át a csomagot

MilagroGo

RENDELÉS LEADÁSA:

  • online 0-24

RENDELÉS ÁTVÉTELE:

  • kedd-szombat 13:00-20:00

MINDEN RENDELÉST - MINIMUM 2 ÓRÁVAL AZ ÉRKEZÉS IDŐPONTJA ELŐTT KELL LEADNI!

MilagroNews March

Tudtátok, hogy éttermünkben előre le tudjátok adni a rendelésetek? Így ki tudjátok küszöbölni a várakozási időt. Ne felejtsd el megadni mikor jössz a kész fogásokért! Vedd át a kész csomagot nálunk és már viheted is...no contact, no touch!

Ebben a szomorú helyzetben, mely a vírus miatt alakult ki, szeretnénk kedveskedni nektek egy új szolgáltatással, amely a MILAGRO&GO. Nézd meg étlapunk széles választékátválaszd ki a kívánt fogásokat, majd rendeld meg. Ne feledd megadni az időpontot, amikorra érkezel a csomagért. Gyere el hozzánk és vedd át rendelésed. Célunk, hogy ebben a nehéz időszakban is haza tudják vinni kedves régi és új vendégeink a MILAGRO ízeket, mindezt várakozási idő és hosszan tartó kontakt nélkül.

Kattints és nézd meg állandó étlapunkat

 

Hogyan érint minket a koronavírus?

Milyen változásokra lehet számítani?

MI VÁLTOZIK?

-változó nyitva-tartás

-minden esetben asztal foglalás szükséges

-új szolgáltatások: előrendelés, heti menük, vaakumozott késztermékek, reggeli menük,

-eldobható poharak

-kézfertőtlenítési lehetőség

-felár nélküli termek kibérlése

-asztalok távolabb

helyezése egymástól

A kormányrendelet értelmében bizonytalan ideig változik a nyitva tartásunk. Így 15:00 óra után kizárólag előre leadott rendelés átvételére van lehetőség. 

AMIT BIZTOSÍTUNK:

KÉZFERTŐTLENÍTŐ   ANTIBAKTERIÁLIS SZAPPAN    ALKOHOLOS TÖRLŐKENDŐ  

Működésünket korlátozza ez a nehéz helyzet, amely a vírus miatt alakult ki.  Azonban tudjuk, hogy muszáj most alkalmazkodnunk mindenki és a saját  biztonság érdekében. Biztosíthatunk mindenkit hogy dolgozunk a megoldáson és  hamarosan ÚJ SZOLGÁLTATÁSOKKAL fogunk lehetőséget nyújtani kedves régi és új vendégeink számára. A  környezetünk védelme a legfontosabb! 

 

A kormányrendelet értelmében lásd:

"A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló kormányrendelet szerinti vendéglátó üzletben (a továbbiakban: vendéglátó üzlet) 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével - a (2) bekezdésben meghatározott kivétellel - tilos tartózkodni. A vendéglátó üzletben 15.00 óra után 06.00 óráig az élelmiszer elvitelre történő megrendelése és átvétele, valamint a vételár megfizetése céljából és időtartamára korlátozódóan megengedett a tartózkodás. " 

                                                                     

1. NYITVA TARTÁS

HÉTFŐ - ZÁRVA

KEDD - SZOMBAT

13:00-15:00

minden esetben foglalás szükséges online vagy telefonon

15:00-21:00

Milagro&Go szolgáltatásunk igénybevétele,, rendelés átvétel 

VASÁRNAP

 13:00-16:00

Wingstop heti menü, Wingstop "sous vide" húsok-köretek, MilagroBrunch, MilagroMunch szolgáltatások igénybevétele - rendelés átvétele 

 

 

KÉRJÜK MINDIG HORDJ MASZKOT! NEKÜNK IS FONTOS  A TE EGÉSZSÉGED!

MilagroNews February

 

MilagorMunch mozi csomag otthonra

MILAGRO MUNCH

Cinema Home Pack

csomagjainkat akár TE magad is összeállíthatod. Válaszd ki az alap "packet"  majd, hogy milyen salsákkal és feltétekkel ennéd legszívesebben, miközben az otthon melegében élvezed az estét. 

Édesszájú" a párod de te inkább a sós dolgokat kedveled? Válogass extra nassolni valóinkat ezen kívül válasszthatsz desszertjeink közül. Kapcsolódjatok ki, maradjatok otthon és éljétek át a mozi élményt a MUNCH ajánlatok valamelyikével. Csomagjaink vákuum technikának köszönhetően mindig frissek! Tekintsd meg az összes lehetőséget, hiszen csak rajtad áll, hogy mit teszel a csomagodba! 

mozi

 snack                 otthonra

A HÓNAP ÚJDONSÁGA

MilagroNews January

 

 Valentin napi páros ajánlatunkat: február 11-15 között tudják megkóstolni nálunk a  MILAGRO-ban. Foglalj asztalt és gyere el a kedveseddel egy Valentin napi  vacsorára. Próbáljátok ki ÚJ sandwich különlegességünket.

 

Valentin napi páros ajánlat

 

Extra :Know more about us

Menü:

-NEW YORK REUBEN SANDWICH

(Marhapecsenye, bacon, coleslaw, sajt, saláta, öntet.)

-két adag fűszeres burgonya

-két adag áfonyatorta

6000.-

 

VALENTIN NAPI RENDEZVÉNYÜNK REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

- Mikor döntöttél úgy, hogy éttermet szeretnél?

-"6 éve született meg a fejemben a gondolat, hogy éttermet

szeretnék nyitni...Egy évembe telt mindezt megvalósítani,de

végül azt a helyet el kellett engednem.Ezáltal teret adtam

valami jobbnak és így megszületett a MILAGRO.  A sok kudarc után úgy érzem, hogy most tudtam igazán kiteljesedni és megvalósítani azt amit szerettem volna." 

-Sz. Attila-

   tulajdonos

        alapító

- Hogyan született meg a név?

-"A semmiből építettük fel ezt az egész helyet. A MILAGRO pedig spanyolul CSODÁT

 jelent. Nekem ez a hely maga a csoda. Csupán egy papírlapunk volt  az amerikai

származású Douggal és gyerekkori barátommal, Zolival. Erre kezdtük el felírni, hogy

milyen ételek lennének kínálatban. Pusztán  álmodoztunk. Semmi másról nem

szólt, hiszen az anyagi helyzetünk nem engedett mást csak az álmodozást. Így épült fel az egész étterem saját kezűleg.Minden amit itt látsz az a barátaim,szüleim és jómagam munkáját dicséri. "

- Melyik a legkedvesebb emléked, ami ide köt?

"Az emlék... - az a skicc, amire felírtuk leendő éttermünk fogásait..

Azóta is kincsként tartjuk számon és felváltva vigyázunk rá!"

-Többször voltál Amerikában. Van itt az étteremben olyan tárgy amit kintről

hoztál?

"Nagyon sok...minden alkalommal szinte üres bőrönddel mentem ki, és

jól megpakolva jöttem haza. Sok dekoráció, a képeslapok a falon, dollárok

fellógatva a mennyezetre és persze az a sok recept amiket kint gyűjtöttünk össze.

 „A Milagro American Grill egy olyan amerikai szín és íz kavalkád, ahol kizárólag autentikus ételek, hangulat és rendkívül gyors kiszolgálás várja az oda látogató vendégeket. Mindig friss alapanyagok, ízletes húsok, zöldségek, frissen fűszerezett speciális ízesítésű salsák, puhára párolt babok, speciális grillfűszerek csupán néhány a legjellegzetesebb összetevők közül, melyek kombinációival íz érzékünk legjavát adva, szenvedélyes és ízletes amerikai ételek egész sora közül válogathatunk.”

- D. Skifton

-D. Skifton-

     alapító

          ötletgazda

-Hogy emlékszel vissza a kezdetekre ?

"Mexikói étteremként indultunk...

Attilával és Zolival mexikói franchise-t

üzemeltettünk korábban...De akartuk szélesíteni

a fogásainkat. Mivel a mexikói ételeinkbe

nem tudunk bele csempészni az amerikai ízeket,

végül megfordítottuk és az amerikai falnivalóink 

közé kerültek be a mexikói különlegességeink.

That is all."

"Attillát ki is hívtam magamhoz Amerikába. Meg akartam ismertetni a hazám ételkülönlegességeivel és az ottani hagyományokkal. Szerintem ez is egy fontos pont a Milagro történetében. Így tud igazán hiteles maradni az egész étterem."

-F. Zoli-

      egykori kormányos

-Mai napig alapítóként tartanak számon és jó barátságot ápolsz mindenkivel. Van olyan tárgy az étteremben amihez valami személyes kötődésed van?

 

"Jó szívvel tekintek vissza erre a három évre, hiszen a kollégáim a barátaim is voltak egyben. Tavaly valóban kiváltam a csapatból és más vizekre eveztem - szó szerint...Amihez személyes kötődésem van? Hm. Az egyik legkedvesebb számomra, az az illusztráció, ami a fenti galéria részen még a mai napig meg lehet tekinteni. A 3 akkori "AMIGOS" látható rajta, s az aláírásunk. Ez abból a korszakból van, amikor a céget alapítottuk és még Mexikói étteremláncot üzemeltettünk." 

—D. Laura-

marketing, webdesign,

social media,  fotó-videó,

az étterem magyar hangja

-Az újra nyitás óta az étteremnek új stílusa van. Ebbe benne van a te kezed is?

"Nagy büszkeséggel mondhatom, hogy igen. Közösen  találtuk ki ezt új stílust amiben keveredik a retró, a vintage, a pop-art. Emellett az étteremre jellemző stampeket is szeretettem volna megtartani. Kiinduló pont volt az új logó és annak színei. A legnehezebb számomra: a folytonos megújulás. Mindig újat kell mutatni, közben pedig tartani magunkat a MILAGRO brandhez,  hogy végül tényleg egy saját márkát tudhassunk magunk mögött. Nálunk mindenki szenvedéllyel csinálja a munkáját és ettől olyan egyedi. Véleményem szerint ez nagyon ritka a mai világban." 

— R. Viktor, tulajdonos, technikai újító

-Gondoltad volna valaha, hogy  étterem tulajdonos leszel?

 

"Tudtam, de nem sejtettem...Mindig is akartam egy olyan helyet, amit magaménak tudhatok és ezt mindig egy csapattal képzeltem el. Vendégként jöttem a MILAGRO-ba és megfogott a hely, az atmoszféra, és a tulajdonos Attila életszemlélete. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot és belevágtunk..pár hónap múlva már együtt újítottuk fel az éttermet."

© 2021 by Milagro Grill Kft created with Wix.com