• Facebook
  • Instagram
IMG_0059.JPG

Milagro American Grill

A Ds&Milagro tulajdonképpen a Milagro American Grill gyermeke. Egy külön ága, mely a fűszerekre és különféle alapporokra van specializálódva. A Ds-Douglas Skifton amerikai alapítónk, barátunk és Szepesi Attila tulajdonos közös projektje, mely már 2017 óta tervben van és 2022-ben tudott megvalósulni. Sok és nehéz munka eredménye ez, mely reméljük a jövőben el fog terjedni a magyar és később a nemzetközi piacokon is...

milagrologo.png

Nagy tisztaságú, saját kézzel kevert fűszer-és zöldségkeverékek, melyek Doug és Attila recetúrái alapján jöttek lettére. Ezek a keverékek éttermünkben forgalmazott csomagok, vízzel, tejföllel és olajjal is hígíthatóak. Készíthetsz belőlük pácot, ízesítheted vele a köreteidet de akár még salsa szósz is készülhet belőlük...Gyors, egyszerű, ízletes, megoldás a rohanós hétköznapokban is.

Ds&MiLaGrO

IMG_0053.JPG

Ds&MiLaGrO
Salsa fűszerkeverékek

IMG_9889.JPG


REDCHILADA

 fűszerkeverék egy különleges mexikói paradicsomos ízvilág, mely ha a mexikói konyha közel áll a szívedhez a TE polcáról sem hiányozhat. Aromáját tekintve a friss paradicsomot jutatja eszünkbe, mely nem egy érzéki csalódás, hiszen a termék 99%-ban minőségi szárrított paradicsomot tartalmaz. Különféle fogások mellé kiváló kiegészítő mártásként szolgál. Chipsek mellé, tésztafélék tetejére, vörös húsokhoz, tortilla töltelékeként is alkalmazható. A Redchilada fűszerkeverék nem csípős, így bátran fogyaszthatják azok a vendégeink is, akik a pikáns ízeket nem kedvelik.

IMG_9641.JPG

GREENCHILADA

fűszerkeverék egy különleges mexikói, zöld csalánparadicsomos ízvilág, mely ha a mexikói konyha közel áll a szívedhez akkor, a te polcodról sem hiányozhat. Eszenciáját tekintve, egy nagyon különleges, a magyra ízvilágtól merőben eltérő, némileg gyümölcsös, főként a fanyar ciprust juttatja eszünkbe. Mellette halványan felcsendül a friss és üde petrezselyem, koriander, valamint a zöld jalapeño paprika zamatának keveréke.

Különféle fogások mellé kiváló kiegészítő mártásként szolgál. Chipsek mellé, tésztafélék tetejére, fehér húsokhoz, halakhoz, tortilla töltelékeként is alkalmazható.

A greenchialada fűszerkeverék enyhén csípős.

IMG_9887.JPG

Harvest Ranch

egy különleges amerikai ihletésű keverék, mely a frissen aratott és szárított különfélezöld fűszernövények keverékének ízvilágát jutatja eszünkbe. Ha az amerikai konyha közell áll a szíedhez akkor, a te polcodról sem hiányozhat. A termék változatos, zöld fűszer-és gyógynövénykeverékek mixtúrája. Jolie Joker chipsek mellé salsa szószként vagy ha egy frissítő öntetet keresel a salátád tetjáre. Fehér húsok mellé a maga frissességével pezsdítő kiegészítő mártásként szolgálhat. A Harvest Ranch fűszerkeverék nem csípős, így bátran fogyaszthatják azon vendégeink is, akik a pikáns ízeket nem kedvelik.

IMG_9881.JPG

Salsa Cruda

egy különleges mexikói, darált fűszerkeverék, mely testesebb ízvilágot nyújt a kóstolója számára. A frissítő koriander és a piros színű zöldségek találkozásának köszönhetően született meg ez a mit, megyben az ízek tökéletes harmóniája egyensúlyozza ki egymást. Ha a mexikói konyha közel álla. szívedhez, a te polcodról sem hiányozhat. Különféle fogások mellé, kiváló kiegészítő mártásként szolgál. Chipsek és sós péktermékek mellé, tésztafélék tetejére, vörös húsokhoz, tortillák töltelékeként is alkalmazható. A salsa cruda fűszerkeverék nem csípős, így bátran fogyaszthatják azok a vendégeink is, akik a pikáns ízeket nem kedvelik.

IMG_9882.JPG

Salsa Rojo

egy különleges, mexikói, a frissen aratott és szárított, élénk piros zöldségek ízvilágának a keveréke. Egy testesebb, markánsabb íjélményt nyújt, hiszen ez a termék vízzel hígítandó. A növények találkozásakor az ízek tökéletesen kiegyensúlyozzák egymást. A frissítő koriander lett keresztezve az aromás, füstölt paprikával és a paradicsommal. Ha a mexikói konyha közel áll a szívedhez, akkor a te polcodról sem hiányozhat. Különféle fogások mellé kiváló kiegészítő mártásként szolgál. Chipsek és sós péktermékek mellé, tésztafélék tetejére, vörös húsokhoz, tortillák töltelékeként is alkalmazható. A salsa cruda fűszerkeverék nem csípős, így bátran fogyaszthatják azok a vendégeink is, akik a pikáns ízeket nem kedvelik.

IMG_9877.JPG

Ha igazi Amerika kedvelő vagy, akkor tudhatod, hogy a calico kukoricának nincs párja. Receptünket, a dél-nyugati amerikai kukoricamezők egyikéről gyűjtötte össze Douglas Skifton. A frissen aratott és szárított színes kukoricaszemek ízvilága az alapja ennek a keveréknek. Olyan frissítő zöldségek egészítik ki a tartalmat mint a koriander, a petrezselyem, a lestyán és a bazsalikom. A sárgarépa és a paszternák megadja azt, az édeskés zamatot, melyet kiegészít a fanyar mustármag. Ha az amerikai konyha közel áll a szívedhez, akkor a te polcodról sem hiányozhat. Jolie joker chipsek mellé salsa szószként vagy ha egy frissítő öntettel szeretnéd feldobni a salátád. Fehér húsok mellé, a maga kellemes, nem hivalkodó ízvilágával, szenzációsan jól szolgál kiegészítő mártásként. A calico corn fűszerkeverék nem csípős, így bátran fogyaszthatják azok a vendégeink is, akik a pikáns ízeket nem kedvelik.

Calico Corn dip

IMG_9884.JPG

Cheese Dip

Ki ne szeretné azt az igazi olvasztott sajtot, melybe egy ropogós tortilla chipes mártva egy valódi ízorgiát élhetünk át. A cheese dip recetúrája, Amerikából  származik, 2018-as útja során szeretett bele Szepesi Attila Las Vegasban. A termék eltér a basic cheddar salsától, ugyanis több mint hét fajta sajtot tartalmaz. Az eredmény magáért beszél. Testek ízek találkozását élhetjük át kóstoláskor, mleyet vissza vet kellemes mértékben a szerecsendió és a frissítő bazsalikom. A termék tejfehérjét tartalmaz. Ha az amerikai konyha közel áll a szívedhez a te polcodról sem hiányozhat. Jolie joker chipsek mellé salsa szószként vagy ha egy frissítő öntettel szeretnéd feldobni a salátád. Fehér húsok mellé, a maga kellemes, nem hivalkodó ízvilágával, szenzációsan jól szolgál kiegészítő mártásként. A cheese dip fűszerkeverék nem csípős, így bátran fogyaszthatják azok a vendégeink is, akik a pikáns ízeket nem kedvelik.