top of page

júl. 17., Sze

|

Budapest

Kvíz est

Várunk szeretettel minden érdeklődőt. Az esten részt vesz egy vérbeli kvízjátékos és mester, aki nem csak a kvízjátékot fogja szolgáltatni hanem remek hangulatot fog teremteni számotokra.

Idő és helyszín

2024. júl. 17. 18:45 – 22:00

Budapest, Budapest, Korponai u. 20, 1101 Hungary

Az esemény részletei

A kvíz esteken 4 ligában lehet indulni. Jelentkezés csak a ZERO ligába lehetséges, azonban az első helyezet automatikus a MINI ligába való feljutást jelenti.

Az esten részt vesz egy vérbeli kvízjátékos és mester, aki nem csak a kvízjátékot fogja szolgáltatni hanem remek hangulatot fog teremteni számotokra.

A kvízest egész estet igénybe vevő elfoglaltság, hiszen 18:45-kor veszi kezdetét és kb. 22:00-kor fejeződik be, ebbe bele vannak foglalva a kisebb szünetek, a kvíz és a végső megmérettetés utáni AJÁNDÉKOSZTÁS is!

INDULJ EGYEDÜL VAGY CSAPATBAN!

Az esten kiszélesített választékban lesznek rendelhetőek előételeink valamint lehetőség lesz desszert rendelésre is. Ezekről bővebb információk később lesznek közölve a Facebookon található eseményen belül. Emelett szokásos italválasztékunkra kell számítani. 

Foglalás? Regisztráció, helyszíni jelentkezés 

Mikor?   18:45-22:45

Hogy miről is szól majd?

  • előételek széles választéka
  • megszokott italválaszték
  • kvíz
  • nyeremények
  • remek hangulat

Szokásos módon ültetésre kell számítani, hogy mindenki megfelelően elférjen ha étkezni is kíván. A tollakat és egyéb papír eszközöket, melyek a kvízhez szükségesek éttermünk biztosítja. Dohányzás az arra kijelölt helyen.

Share this event

bottom of page