top of page

szept. 08., P

|

Budapest

Mexikói napok

Külön mexikói italsor: kaktusz limonádé, tequila sunrise és Corona üveges sörrel készülünk, az elmaradhatatlan mexikói dekoráció mellett. Emelett minden a szűkített étlapon szereplő mexikói ételt érdemes kipróbálni, hiszen egyedi ajánlatok várnak.

Idő és helyszín

2023. szept. 08. 16:00 – 17:19

Budapest, Budapest, Korponai u. 20, 1101 Hungary

Az esemény részletei

Augusztus hónapban éttermünkben MEXIKÓI napokat tartunk és erre szeretnénk meginvitálni titeket és ezzel közelebb hozni a mexikói ételek világát, valamint olyan ételeket megmutatni, melyek még a nyitás idején szerepeltek a kínálatban. 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, szerda és szombati napok között, nyitva tartási időben. Különleges ajánlatokkal várunk mindenkit sok szeretettel. (Természetesen a szokásos étlapválasztékunkból is lehet választani!)

Külön mexikói italsorral: kaktusz limonádé, tequila sunrise és Corona üveges sörrel készülünk, az elmaradhatatlan mexikói dekoráció mellett. Emelett minden a szűkített étlapon szereplő mexikói ételből is lehet választani, melyek a GAMBO ÉS A CHURROS. 

Foglalás: Asztal foglalás szükséges, telefonon, a weboldalon vagy e-mailben.  0670-244-53-86/www.milagro-grill.com/milagroetterem@gmail.com

Mikor?

-egész augusztus hónapban

Hogy miről is szól majd? 

-mexikói italválaszték 

-mexikói újdonságok és régi kedvencek

-mexikói zene

-feldíszített étterem

Várunk mindenkit sok Szeretettel!

Share this event

bottom of page