top of page

szept. 23., Szo

|

Budapest

Ősz váró kedvencek

Külön ősz váró italsor: almás limonádéval, pumpkin spice latte-val, rumos teával készülünk az elmaradhatatlan meghitt őszi dekoráció mellett. Emelett minden a szűkített étlapon szereplő őszváró ételt érdemes kipróbálni, hiszen a régi kedvencek mellett újdonságokkal is készülünk.

Idő és helyszín

2023. szept. 23. 13:30 – 23:00

Budapest, Budapest, Korponai u. 20, 1101 Hungary

Az esemény részletei

Szeptember hónapban éttermünkben őszváró napokat tartunk és erre szeretnénk meginvitálni titeket és ezzel búcsúztatni a nyarat. Olyan ételeket szeretnénk megmutatni, melyek még a nyitás idején szerepeltek a kínálatban emelett egy két újdonsággal is készülünk. 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, szerda és szombati napok között, nyitva tartási időben. Különleges ajánlatokkal várunk mindenkit sok szeretettel. (Természetesen a szokásos étlapválasztékunkból is lehet választani!)

Külön őszváró italsor: almás limonádéval, pumpkin spice latte-val, rumos teával, készülünk, az elmaradhatatlan őszi dekoráció mellett. Emelett minden a szűkített étlapon szereplő őszváró ételből is lehet választani, melyek a CC CHEESE FRIES ÉS A CC CHIPPOTLE FRIES VALAMINT AZ APPLE COBBLER. 

Foglalás: Asztal foglalás szükséges, telefonon, a weboldalon vagy e-mailben.  0670-244-53-86/www.milagro-grill.com/milagroetterem@gmail.com

Mikor?

-szeptember 11-től 

Hogy miről is szól majd? 

-őszváró főleg meleg italválaszték 

-újdonságok és régi kedvencek

-feldíszített étterem

Várunk mindenkit sok Szeretettel!

Share this event

bottom of page