• Facebook
  • Instagram

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGY VAN A NYITVA TARTÁS?

Kedd 16:00-22:00

Szerda 16:00-22:00

Csütörtök 13:30-22:00

Péntek: 13:30-22:00

Szombat: 13:30-23:00
Vasárnap-Hétfő - ZÁRVA

HOL TALÁLHATÓ AZ ÉTTEREM?

 

1101, Budapest Korponai utca 20

Az étterem előtt a parkolás ingyenes. Megközelíthetőség: 

  • vonat (Nyugati-Lajosmizse/Cegléd/Monor)

  • villamos (28,3,62,62A)

  • busz (9, 162, 162A, 185, 217, 151, 117, 95)

MILYEN ÉTELEKET LEHET

FOGYASZTANI?

Éttermünkben amerikai, mexikói ízvilágú ételeket lehet fogyasztani. A junk és a Street food ételek mellett megjelennek teljesen hagyományos amerikai fogások is. Az ételek többsége fűszeres és pikáns s akad köztük csípős is. Az adagok bőségesek.

VANNAK -E VEGETÁRIÁNUS ÉS VEGÁN ÉTELEK?

 

Igen, éttermünk folyamatosan fejlődik. Szeretnénk mindneki igényét kielégíteni, így majd egy éve bevezettük kínálatunkba a vegetáriánus és a vegán fogásokat is. A húst fogyasztó vendégeink is gyakran kipróbálják. :) 

VAN -E GYERMEK MENÜ?

Éttermünkben egy évvel ezelőtt megszüntettük a gyermek menüket. Habár az étlapon nem találhatóak ilyen fogások, a kis vendégeink számára is mindig készítünk valami különlegeset fél adagban. (Fel vagyunk készülve a gyerekek által szeretett ízekre, így nem kell tartani sem a fűszerességtől, sem a pikáns ízektől.) 

LEHET -E FÉL ADAGOT KÉRNI?

 

Mivel a tálalás számunkra nagyon fontos, e-mellett sok ételünk nem készíthető el kisebb méretben pl.: (burrito) , így a fél adag kérdését nem kultiválja éttermünk. A megoldás a problémára a ketté tálalás. Éttermünk egy tálra tálalja ki a rendelt ételt, s a vendég a mellé szervírozott tányérra teszi át akkora mennyiségben, ahogy kívánja. 

LEHET E KAPNI MÉG BŐSÉG

TÁLAT?

A Milagro a bőség tálakat egy éve megszüntette a hétköznapi, hagyományos rendelések esetében. Rendezvényekre azonban minden esetben bőségtálat vagy finger food fogásokat kínálunk.

MI A HELYZET AZ ALLERGÉNEKKEL?

 

Előre egyeztetés szükséges minden ilyen esetben. A glutén, a cukor és a laktóz érzékenységgel küzdőknek tudunk megfelelő fogásokat kínálni. Egyéb vagy nagyon súlyos allergia esetén az allergiás személynek van lehetősége elhozni az ételt és mi kitálaljuk. 

ASZTAL FOGLALÁS

Éttermünkben hagyományos asztal foglalásra 8 főig van lehetőség. 8 fő felett, már rendezvénynek minősül. Erre azért van szükség, mivel 8 fő felett már biztosan nem tudnak egyszerre étkezni a részvevők, a bőségtálon éttermünk legfinomabb fogásai találhatóak meg. Számunkra fontos az elégedettség, a maximalizmus és, hogy minden vendég egyszerre kezden hozzá a fogyasztáshoz egy asztalnál. 

MEGMONDHATOM -E A FOGLALÁSNÁL HOL SZERETNÉK ÜLNI?

 

Az online foglalásnál kimondottan nincs lehetőség arra, hogy lefoglaljunk egy bizonyos helyet, azonban mindig igyekszünk minden kérést teljesíteni. 

HOL LEHET DOHÁNYOZNI?

 

Az étterem első és hátsó teraszán van lehetőség a dohányzásra. A műfüves rész teljes területén tilos a dohányzás.