top of page
Milagro logó

American Grill

Történetünk

Milagro American Grill
Est. 2016

A történetünk egészen 2016-ra nyúlik vissza vagy még tovább. Hiszen az ötlet, hogy éttermet akarnak alakítani már 2003-ben megfogalmazódott. A megvalósításig várni kellett 13 évet. Hogy mi kellett hozzá? Két jó barát, egy nagy adag ambíció egy csipet kreativitás...

A Milagro spanyolul csodát jelent, s számunkra sokkal több mint egy étterem. Egy életérzés. Amikor belépsz hozzánk, kicsit kizökkenhetsz a mindennapokból és leteheted a terheidet. Asztalokra kihelyezett logikai játékok, baráti beszélgetések, események, élmények, rendezvények. Ezek nyújtja a Milagro. 

Hatter4.jpg
A Milagro American Grill belső enteriőrje.
Hatter4.jpg
Kültéri fotó a Milagro American Grill éttermről.

Teljes történetünk...

Három jóbarát, akik egy napon eldöntötték, hogy éttermet szeretnének nyitni. Tőkéjük nem volt a megvalósításhoz és az üzemeltetéshez. Egy tavaszi estén fogtak egy papírt és leírták milyen fogások szerepelnének az étlapon, mi lenne a logó és mi lenne a név. Nem adták fel, vártak, hiszen tudták Milagro csodája rájuk fog találni. Keresték a lehetőségeket, ami 2015-ben be is kopogtatott hozzájuk. 2016-ban a Milagro American Grill megnyitotta kapuit. Az étterem családok, barátok és a három jóbarát által épült fel, saját kezűleg. Évek múltán a három jóbarát külön útra tért, de a barátságuk megmaradt. 

Attila, ügyvezető, tulajdonos, megálmodó, a Milagro szíve, aki nélkül nem működhetne és doboghatna ez a szív. Össze fogja a közösséget, fejleszt, tervez, megvalósít és megálmodik. Kreatív és emelett töretlen ambícióval rendelkezik. Doug, aki az Egyesült Államokból származik és jelenleg is ott él. Segíti az online működést, része a folyamatos fejlesztéseknek. A csapat tagjai Viktor, feltörekvő fiatal, akinek titkon mindig is álma volt egy étterem. Viktor mindenben segíti az étteremnek a működését. Sári, tervez, szervez, minden megvalósítandó brandhez tartozó tevékenység az övé. Rebi, aki a marketingért felelős, megtervezi a posztokat, szervezi az eseményeket és a rendezvényeket. 

milagroetterem@gmail.com

0670-881-05-77

0670-244-53-86

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy elsőkéből értesülj az ajánlatainkról.

Köszönjük, hogy feliratkoztál!

© 2023 Drahos Laura Rebeka by Wix

bottom of page