top of page

máj. 13., Szo

|

Budapest

Cinco de mayo - Mexikói napok

Külön mexikói italsor: kaktusz limonádé, tequila sunrise és Corona üveges sörrel készülünk, az elmaradhatatlan mexikói dekoráció mellett. Emelett minden a szűkített étlapon szereplő mexikói ételre 20% kedvezményt kínálunk. Mindkét nap mexikói kérdőívvel fogjuk a napot még különlegesebbé tenni.

Idő és helyszín

2023. máj. 13. 12:30 – 23:00

Budapest, Budapest, Korponai u. 20, 1101 Hungary

Az esemény részletei

Május 11-13 között éttermünkben CINCO DE MAYO- MEXIKÓI napokat tartunk és erre szeretnénk meginvitálni titeket és ezzel közelebb hozni a mexikói ételek világát.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, csütörtök, péntek és szombati napok között. Különleges ajánlatokkal várunk mindenkit sok szeretettel. (Természetesen a szokásos étlapválasztékunkból is lehet választani!)

Csütörtök, péntek és szombati napok között, külön mexikói italsorral: kaktusz limonádé, tequila sunrise és Corona üveges sörrel készülünk, az elmaradhatatlan mexikói dekoráció mellett. Emelett minden a szűkített étlapon szereplő mexikói ételre 20% kedvezményt kínálunk

Mindhárom nap mexikói kérdőívvel fogjuk a napot még különlegesebbé tenni.

Foglalás: Asztal foglalás szükséges, telefonon, a weboldalon vagy e-mailben.  0670-244-53-86/www.milagro-grill.com/milagroetterem@gmail.com

Mikor?

-május 11-13 között nyitvatartási időben.

Hogy miről is szól majd? 

-mexikói italválaszték 

-20% kedvezmény a megjelölt mexikói ételekre  

-kérdőív  

-feldíszített étterem

Várunk mindenkit sok Szeretettel!

Share this event

bottom of page