top of page

okt. 27., P

|

Budapest

Halloween

Várunk szeretettel idén is megtartandó Halloween estjeinkre, melyekre habár a beöltözés nem kötelező de tudnod kell, amennyiben nem viselsz jelmezt, úgy az ajándékokban sem részesülsz. Hogy mik is ezek? Legyen meglepetés számodra!

Idő és helyszín

2023. okt. 27. 16:00 – 22:00

Budapest, Budapest, Korponai u. 20, 1101 Hungary

Az esemény részletei

Októberben éttermünk újból megtartja az igen népszerű HALLOWEEN napokat, erre szeretnénk meginvitálni titeket. Habár a jelmez viselése nem kötelező, ajándékokban csak az részesülhet, aki betartja a halloween szabályait és visel jelmezt. Az, hogy mik a jutalmak legyen a mi titkunk. VISELJ JELMEZT ÉS RÉSZESE LEHETSZ AJÁNDÉKOKNAK! 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, szerda és szombati napok között, nyitva tartási időben. Különleges ajánlatokkal várunk mindenkit sok szeretettel, (természetesen a szokásos étlapválasztékunkból is lehet választani) valamint kitöltenő tesztek, beöltözött felszolgálók és feldíszített, hangulatos enteriőrrel várunk. 

Külön VÉRESEN komoly ajánlatokkal készülünk, az elmaradhatatlan dekoráció és zene mellett. Emelett kitöltendő tesztekkel tesszük még színesebbé a nálunk töltött időt. 

Foglalás: Asztal foglalás szükséges, telefonon, a weboldalon vagy e-mailben.  0670-244-53-86/www.milagro-grill.com/milagroetterem@gmail.com

Mikor?

10.25-10.28 - nyitvaratási időben

Hogy miről is szól majd? 

-véresen komoly étel-italajénlatok

-feldíszített étterem

-beöltözött felszolgálók 

-kitöltendő tesztek

-csokit vagy csalunk 

Várunk mindenkit sok Szeretettel!

Share this event

bottom of page